Opinii

Depresii si metrouri

4

light

     Esti in depresie sau ai avut o saptamana nasoala? Crezi ca toata viata ta e dominata de ghinion si totu-i de cacat? Ai impresia ca universul conspira impotriva ta si ca n-ai realizat nimic in viata ta? Singurul lucru pe care-l poti face e sa te feresti dracului de mersul cu metroul.

     Trei statii cu metroul in care sa-i poti vedea pe cei din jurul tau iti sunt de ajuns incat sa-ti bagi picioarele in ea de viata. E incredibil cat de mult iti pot strica starea cei care merg cu metroul, in general. Parc-ar intra toti pe recomandare: ” lasa-l si pe asta sa intre, ca-i depresiv, il cunosc eu “. Poti sa ai tu cele mai pozitive ganduri…ai intrat in metrou si s-au dus dracului.

     Dac-as fi psiholog sau psihiatru si-as avea nevoie de pacienti, metroul ar fi locul in care-as incepe sa-mpart pliante. E imposibil sa dai gres. Oameni mai tristi ca aici si, aparent, mai plini de probleme n-ai unde sa gasesti. In RATB, macar e lumea mai activa, mai e panica de controlor, mai isi tireaza lumea telefoanele si gentile cand intra un tigan…e altceva.

     In schimb, la metrou, situatia se schimba dramatic. Lume cu telefoane in mana si sictir teribil, lume cu ziare in mana si sictir teribil si lume cu o carte in mana si…da, ai ghicit, sictir teribil. Dupa ce-si vad obiectivul indeplinit si, anume, acela de a prinde un loc jos, toata viata lor parca intra in stand-by pana in momentul in care coboara.

     In concluzie, daca ai o zi nasoala, fereste-te de metrou, locul in care Bacovia ar fi scris volume intregi pana sa ajunga la capat de linie !

About the author / 

peapetulburi

4 Comments

 1. Crisego February 17, 2014 at 10:30 pm -  Reply

  Poate ca de-asta iubesc mersul cu metroul, caci il iubesc pe Bacovia! 🙂

  • peapetulburi February 17, 2014 at 10:54 pm -  Reply

   E aproape unica explicatie pentru care poti iubi mersul cu metroul, in afara de faptul ca e un mijloc de transport al naibii de pretios in Bucuresti 🙂

   • Crisego February 18, 2014 at 8:30 am -  Reply

    🙂 Mie mi se pare mai boem asa..

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te

Dacă vrei să mai vâsleşti şi altă dată pe ape tulburi, lasă emailul tău aici.

Coming soon !