Filme

Primal Fear (1996)

0

primal-fear-1996-movie-poster

(sursă)

“Care este diferenţa dintre o prostituată şi un tribunal?
Dacã vreţi justiţie, mergeţi la curve. Dacã vreti sã fiţi regulaţi, mergeţi la tribunal.”

     Aşa începe ” Primal Fear “, rampa de lansare a lui Edward Norton care a fost nominalizat şi la Oscar pentru rolul din acest film ( rămâne încă o enigmă cum de nu l-a şi câştigat ). Povestea pare a fi oarecum simplă: Martin, un avocat de succes (Richard Gere) preia cazul tânărului Aaron Stampler (Eward Norton) care fusese acuzat de crimă. Totul începe să se complice din momentul în care Aaron îi măruriseşte că se mai afla cineva în cameră în acel moment şi că, desigur, el este total nevinovat.

     Contrar credinţelor pe care le afişa la începutul filmului, Martin devine singurul care începe să creadă în cuvintele lui Aaron. Odată cu noile dovezi care apar, filmul devine din ce în ce mai alert, nefiind deloc lipsit de twist-uri. Rolul pe care-l face la primul său film nu poate decât să confirme valoarea lui Edward Norton, un actor care a intrat în lista actorilor preferaţi din momentul în care l-am văzut în ” American History X “.

     Cu un soundtrack excelent, un Edward Norton care reuşeşte să eclipseze prestaţia lui Richard Gere încă de la primul său film şi o serie destul de mare de twist-uri, ” Primal Fear ” merită vizionat atât de cei care-i apreciază pe cei doi actori, cât şi de cei care sunt fani declaraţi ai genului thriller.

About the author / 

peapetulburi

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te

Dacă vrei să mai vâsleşti şi altă dată pe ape tulburi, lasă emailul tău aici.

Coming soon !