Opinii

Anii trec, tovarăşii dispar

6

v

     Nu, nu e nevoie să te apuci să cauţi şerveţelele. Nu e nevoie nici măcar să storci o lacrimă. Asta-i treaba mişto aici. Poţi să-ţi verşi nervii, poţi să faci tot ceea ce îţi doreşti. Dacă ţie îţi e bine, îmi e şi mie. Sau, cel puţin, aşa credeam acum ceva timp. Chiar mă hrăneam cu rahatul ăsta de concepţie…cum că oamenii sunt în stare să se ajute unii pe alţii, să realizeze că au aceleaşi origini şi că împart acelaşi scop. Probabil că rolul anumitor oameni în viaţa ta este fix acela de a-ţi da o palmă şi de a te trezi la realitate. Dacă nu e asta, atunci nu ştiu…m-am pierdut şi o iau de la capăt.

     Cu toţii aţi trecut prin asta, dar niciunul nu are niciun răspuns. În mintea tuturor e un semn al întrebării care nu vrea să se transforme în punct. Maxim, se transformă în puncte de suspensie care aduc cu sine alte nelămuriri. Trăieşti atâţia ani alături de anumite persoane, împarţi totul cu ele. Ştii, sunt momente în care chiar simţi c-ai fi în stare de orice fel de sacrificiu. Sunt iluzii.

     E doar un remember pentru tine. Dacă încă ai alături acea persoană pentru care ai fi în stare să faci orice, ţine-o aproape, n-o lăsa să plece. Şi-acum nu te gândi că s-ar putea să nu existe reciprocitate, căci iar transformăm punctele de suspensie în semnul întrebării…

About the author / 

peapetulburi

6 Comments

 1. Dianette July 10, 2014 at 1:16 am -  Reply

  Târziu şi ineficace acel “nu te gândi”… în cazul meu…
  ….
  Ahhh ce de puncte de suspensie…
  Ştii la ce-mi fuge mintea acum? La “steaua ta norocoasă…” Que pasa…?

  • peapetulburi July 10, 2014 at 12:00 pm -  Reply

   Ar fi fost bine să pun la început acel “nu te gândi”, pare-se :))
   Sunt doar amintiri care mai revin, ştii tu…frânturi. Aşa se întâmplă când las lucruri nerezolvate…tot revin enigmele şi lipsesc soluţiile constructive.

   • Dianette July 10, 2014 at 12:34 pm -  Reply

    Ştii ceva? Se triază ei… nu rămân doar cei okEI, nu dispar doar cei…. bleah…
    Tre’ să mergem înainte… Ştiu că ştii… 😉

    • peapetulburi July 10, 2014 at 2:05 pm -  Reply

     Vorba aia…”luptă!” 😀

 2. july July 10, 2014 at 6:31 am -  Reply

  reciprocitatea nu exista in varianta mea . Dar nu din bunatate prea multa. Cred ca nu-i las pe cei din jur sa fie draguti, tocmai din teama de a nu ma incarca cu asteptarile lor .

  • peapetulburi July 10, 2014 at 11:10 am -  Reply

   Da…vin involuntar aşteptările astea. Oricât de mult am spune noi că ne aşteptăm să primim nimic în schimbul celor pe care le facem, în mintea noastră tot rămâne acel “da, dar eu l-am ajutat atunci când a avut nevoie”.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te

Dacă vrei să mai vâsleşti şi altă dată pe ape tulburi, lasă emailul tău aici.

Coming soon !