Opinii

Mircea merge mai departe!

0

“Ştiu că nu mă cunoşti. Dar, cu toate astea, finalul poveştii mele depinde de tine.”

“SUNT MIRCEA ŞI VREAU SĂ MERG MAI DEPARTE, CU AJUTORUL TĂU.”

     Povestea lui Mircea am găsit-o pe site-ul creat acum ceva timp, respectiv pe www.mirceamergemaideparte.ro. Ştiu, toate poveştile de acest gen sunt prezentate deseori lacrimogen, atât pentru o prezentare cât mai reală a realităţii, cât şi pentru a mişca şi “inimile de piatră”. Ce m-a impresionat la povestea lui? Faptul că nu există acest lacrimogen, că totul este prezentat ca pe o luptă. Luptă pe care el a dus-o şi o va duce. Nu voi scrie mult acum, povestea integrală o găsiţi pe site-ul lăsat cu ceva rânduri mai sus.

     Vă voi ruga doar să vă gândiţi cât de uşor e să ajuţi pe cineva să-şi ducă lupta mai departe. Un simplu sms la 8832 cu textul “Mircea” îi va aduce visul mai aproape de realitate (costul sms-ului este de 2 euro).

     PS: Dacă vreţi să adăugaţi pe blogul vostru imaginea de susţinere a campaniei cu trimitere la site-ul său, intraţi în Dashboard–>Appearance–>Widgets–>căutaţi caseta Text–>adăugaţi-o în Sidebar–>adăugaţi acest cuvinte în căsuţa Text: <a href=”http://www.mirceamergemaideparte.ro” target=”_blank”><img src=’http://www.mirceamergemaideparte.ro/images/share.png’ border=’0′ /></a>

About the author / 

peapetulburi

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te

Dacă vrei să mai vâsleşti şi altă dată pe ape tulburi, lasă emailul tău aici.

Coming soon !