Opinii

Pe ultima sută de metri

2

   Nu ştiu dacă voi reuşi să-mi organizez vreodată timpul cum trebuie. Cât nu conştientizez eu că sunt pe ultima sută de metri, nu sunt deloc eficient. Pereţi, wordpress, topuri cu filme, muzică în fundal, diverse cărţi care n-au legătură cu facultatea, toate par mult mai interesante decât ceea ce am de făcut. Şi asta nu pentru că mi-ar displăcea ceea ce am de învăţat, ci pentru că sunt conştient că “încă e timp”.

   Mâine am două teste la care trebuie să învăţ. Ca să fie totul frumos, unul e la engleză, cu tot felul de termeni şi alte nebunii gramaticale. Desigur, în loc să învăţ, stau şi scriu rândurile astea. Mai e timp destul până la nouă dimineaţa, mereu a fost. În plus, dacă mi-aş organiza timpul bine, cum aş mai putea după să mă plâng că am atâtea de făcut într-un timp atât de scurt?

   Ştiu că nu sunt singurul cu “problema” asta. Am momente în care aş vrea să scap de obiceiul ăsta, dar sunt român şi, dacă a mers până acum, de ce să schimb eu ceva? Până la urmă, “las-o bă, că merge şi-aşa” e chintesenţa vieţii oricui din spaţiul carpato-danubiano-pontic. Închei aici, că se apropie ultima sută de metri. Eficienţă, bine te-am regăsit!

About the author / 

peapetulburi

2 Comments

  1. ricamihai13 January 15, 2015 at 9:34 pm -  Reply

    baftă!!!!!!

    • peapetulburi January 15, 2015 at 9:45 pm -  Reply

      Să fie, mersi. Desigur, încă nu m-am apucat de învăţat :))

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te

Dacă vrei să mai vâsleşti şi altă dată pe ape tulburi, lasă emailul tău aici.

Coming soon !