Filme

The Zero Theorem (2013)

0

   “Am 15 ani. Deja mă plictisesc o grămadă de lucruri. Cum o să fiu când o să ajung la vârsta ta?”.

   Teribil de asemănător pentru mintea mea cu “Brazil”, “The Zero Theorem” se foloseşte de un decor dubioşel şi o tentă fantastică pentru a arăta realitatea cui are ochi să o vadă. Qohen, personajul principal, este un om inteligent, neadaptat tendinţelor societăţii actuale. Realizează că ar fi mult mai productiv dacă ar lucra de acasă, dar singurul mod de a cere acest lucru “conducerii” este acela de a merge la o petrecere.

   Chiar dacă Facebook-ul căzuse de un an, obiceiurile se păstraseră. Invitaţii erau în continuare dependenţi de tehnologie, iar o parte din ei rămăseseră cu telefoanele îndreptate către propria faţă. Omul nostru singuratic nu-şi găseşte deloc locul, dar reuşeşte să-i fie aprobată cererea.

   Din păcate, motivul stării sale de nelinişte se păstrează. În continuare, el aştepta telefonul prin care să afle care este scopul vieţii sale care se apropie, uşor, către final. Dragoste sau frică? Raţiune sau suflet? Ce va alege Qohen? Va primi telefonul mult aşteptat?

   Vă recomand să urmăriţi “The Zero Theorem” şi să treceţi peste bariera adusă de un decor extravagant şi un şir îndelungat de review-uri negative.

Nota mea: 8

Nota IMDB*: 6.2

Nota Cinemagia*: 6.3

*Notele de pe IMDB şi Cinemagia sunt cele din momentul postării.

About the author / 

peapetulburi

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te

Dacă vrei să mai vâsleşti şi altă dată pe ape tulburi, lasă emailul tău aici.

Coming soon !