Escape Room

Am stat în celula unui prizonier rus

7

Încătuşat, lăsat în celula unui fost deţinut rus şi informat că există un plan de evadare. Aşa mi-am petrecut această duminică dimineaţă la Locked In, iar ideea de restanţe se creionează din ce în ce mai puternic.

   Spre suprinderea tuturor, am reuşit să ajungem din prima la adresă. Nu am mai încurcat numărul străzii, nu am mai trecut pe lângă clădire, nu am mai mers în partea opusă. Ăsta a fost primul semn că formula de astăzi a “Internet Explorers” (Malaez, Ana, Emil, Raluca, subsemnatul, Raluca) avea şansa de a evada…şi nu oricum, ci într-un timp bun. Totuşi, la fel ca în dăţile precedente, nu am putut să nu dărâmăm ceva, o poză din “wall of fame” căzându-ne din prima drept victimă. Până la urmă, eram nişte prizonieri lipsiţi de scrupule, gata să evadeze cât mai repede din celulă.

   Aflăm regulamentul, numărul de hinturi pe care îl avem la dispoziţie şi povestea camerei. Aşa cum v-am spus, ne aflam în Celula 37, celulă a unui fost prizonier rus. Din păcate, el a fost mătrăşit de cel căruia îi spusese planul său minuţios. Noi, oameni norocoşi, am fost repartizaţi fix în această celulă şi tot ce aveam de făcut era să desluşim planul nebun al sovieticului. Partea mişto la camera asta e că, dacă nu aţi fost vreodată la un escape, puteţi să începeţi cu ea.

Long time

Celula 37

   Sunt multe indicii care se află în faţa ochilor voştri, dar pe care le veţi observa cu greu dacă aveţi experienţă în ale evadărilor. Mintea pleacă cu o presetare de la experienţele anterioare, iar asta ne-ar fi putut costa şi pe noi dacă nu am fi avut la dispoziţie două hinturi. Din fericire, ne-am încurcat la un singur puzzle, ne-am mişcat bine şi am reuşit să obţinem al doilea cel mai bun timp al camerei: 41 de minute şi 10 secunde.

   Momentan, Celula 37 este singura cameră pe care o puteţi juca la Locked In, dar peste două sau trei săptămâni vor mai deschide încă una. Nu vă pot spune decât că este ceva cu Dracula şi promite a fi inovatoare. Per total, noi am fost plăcuţi impresionaţi de camera jucată şi sperăm să nu ne fie luat locul doi prea curând. Pentru a face o rezervare, puteţi da un click aici şi pentru a vedea harta, aruncaţi un click aici. Totuşi, pentru cei care se luptă cu traficul din Bucureşti de la Unirii, strada Radu Vodă nu mai este de mult timp un mister.

   PS: Dacă reuşiţi să evadaţi în aceste zile, veţi primi cadou şi un bilet la filmul regizat de Corneliu Porumboiu, Comoara. Grăbiţi-vă!

About the author / 

peapetulburi

7 Comments

  1. Alexandru Ion May 31, 2015 at 2:48 pm -  Reply

    A fost semn cu poza aia de-ai dărâmat-o. Semn că am ajuns noi în locul ei pe perete.

    • peapetulburi May 31, 2015 at 2:50 pm -  Reply

      Trebuia să ne facem loc într-un fel sau altul :))

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te

Dacă vrei să mai vâsleşti şi altă dată pe ape tulburi, lasă emailul tău aici.

Coming soon !