Escape Room

Eşti dependent de horror? Hai la Real Escape Room!

4

Dacă sunteţi genul de persoane gata oricând să-şi depăşească limitele, v-am găsit locul. Dacă vreţi să vă testaţi curajul de a sări peste linia subţire ce desparte un om fricos de unul brav, duceţi-vă în armată ştiu unde să vă îndrum paşii. Dacă aveţi prieteni care se sperie şi de umbra lor, luaţi-i cu voi. Dacă echipa voastră va fi fascinată de povestea şi decorul celor patru camere, măcar cineva îşi va dori să iasă în timp record de acolo.

   Zilele trecute m-am prezentat împreună cu Malaez, Irina, Andrei şi Iulia la Real Escape Room. Ca de obicei, optimismul nostru în legătură cu timpii de evadare era la nivel ridicat, iar frazele cu “uitaţi tot ce aţi jucat până acum” erau complet ignorate de minţile noastre. Am făcut un combo de două camere, ele fiind “Prison Break” şi “Room 13“. Ambele ne-au testat capacităţile de a evada, dar într-un mod total diferit, ceea ce este de apreciat.

   În “Prison Break” sunteţi încuiaţi într-o închisoare de maximă securitate şi vă aştepţaţi execuţia. Chiar dacă au existat multiple încercări de evadare, faptul că despre unii dintre prizonieri nu se mai ştie nimic vă dă speranţe. Aveţi 60 de minute pentru a reuşi să evadaţi, iar probele prin care veţi trece nu vor fi unele uşoare. Nu uitaţi, e viaţa voastră în joc, iar gardienii închisorii de-abia aşteaptă să vă facă de petrecanie.

   Şi-acum e acum. După ce ne-a dovedit închisoarea şi deja eram nişte spirite rătăcite prin curtea celor de la Real Escape Room, aveam de jucat “Room 13“. Ni s-a spus că această cameră are legătură cu celebrul film “The Shining”, iar eu deja vedeam copilele alea două drăgălaşe din film şi băiatul lui Jack care se plimba cu bicicleta prin hotelul minunat. Care e povestea camerei? Apăi, pe voi v-a mâncat tare mult să vă aventuraţi într-o vacanţă cu familia, iar pe drumul de întoarcere vi s-a stricat maşina. Variabile nefavorabile: sunteţi în mijlocul pustietăţii, n-aveţi pe cine suna, maşina nu e o Dacie veche pentru a-i schimba o bujie (am întrebat noi), iar singura variantă plauzibilă e aceea de a vă caza la un hotel.

shining2sursă

   JAP! Hotelul în care v-aţi cazat e singurul din apropiere, iar boşorogul care se ocupă de el a omis să vă spună că se întâmplă lucruri supranaturale pe acolo. Aveţi 60 de minute pentru a găsi o metodă de a scăpa, iar noi am mai fi avut de nevoie de încă un minut pentru a nu cădea pradă spiritelor pe care le supărasem. E singura cameră de escape de până acum în care ne invitam unii pe alţii să preluăm iniţiativa, iar paranoia combinată cu frică vor trebui combătute pentru a reuşi să ajungeţi pe wall of fame cu un timp de evadare bun.

   Pe lângă aceste două camere, oamenii mai au şi-un abator (trebuie duşi undeva oamenii care nu evadează) şi o cameră denumită “Autopsy“. Trebuie să ne revenim puţin din şocul de la “Room 13” pentru a continua jocul. Momentan, suntem doar nişte prizonieri – criminali în serie – bântuiţi.

   Concluzii? Indiferent dacă sunteţi fani ai filmelor horror, scenariilor care vă pot aduce sentimentul de nesiguranţă, camerelor de escape care au un grad ridicat de dificulate sau experienţelor inedite, drumul până la Strada Ionel Perlea, nr. 19 merită cu siguranţă parcurs. Pentru rezervări, aveţi această pagină sau adresa de e-mail booking@realescaperoom.ro. Mult succes, fie ca frica să stea departe de voi!

About the author / 

peapetulburi

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te

Dacă vrei să mai vâsleşti şi altă dată pe ape tulburi, lasă emailul tău aici.

Coming soon !