Escape Room

Găsit-am cheia în 57:22 de minute la Chambers

7

Jocurile de escape se tot acumulează în categoria dedicată pe blog, iar sentimentul de “am mai văzut asta” nu reuşeşte încă să îmi dea târcoale. Românii chiar sunt inventivi, iar noua camera a celor de la Chambers va dovedi acest lucru. Totuşi, până acel moment va veni, am vizitat biroul agenţiei Davewriter şi am reuşit să evadăm de acolo în 57 de minute.

   De această dată, echipa “Internet Explorers” a fost formată din Malaez, Iulia, Andrei, Emil, debutanta Raluca şi subsemnatul. Faţă de celelalte vizite de până acum, io şi Malaez am avut propriul escape înainte de a ajunge: un blogger cu “greutate” din echipă ne-a spus că “Chambers” se află pe Calea Plevnei 3-5, iar noi am înţeles numărul 35. Nu am avut noi nevoie chiar de 60 de minute, dar 30 tot am pierdut până am reuşit să ne dăm seama că e ceva dubios cu numărul 35. Într-un final, am ajuns cu bine, observând cu stupoare că nu a fost vina noastră că am făcut confuzie, ci vina măreţului blogger…numărul era, de fapt, 7.

   Tunete, blesteme, interfon, bătut la uşă. Salut, salut, instructaj, primit un walkie-talkie şi intrat în camera Davewriter. Primele 10 minute zici că schimbasem browserul, ne-am mişcat excelent, am găsit indicii, am rezolvat un prim puzzle. Pentru a intra pe wall of fame aveam nevoie de un timp mai bun de 52 de minute, deci era realizabilă treaba. JBANG! Am revenit la origini şi ne-am blocat. Dar nu la sensul figurat, ci la sensul propriu…efectiv, nu mai ştiam ce să facem, chiar dacă găsisem tot ce aveam nevoie. Cum eram şase oameni, aveam dreptul la un singur indiciu.

birou-450x200-300x133ceas-450x200-300x133

   Stagnare intensă, “ce facem, cerem hint?“, folosit walkie-talkie. “Pfoai, bă, băiatule, ce uşor era!” şi continuat o cursă nebună împotriva timpului. Am început să ne mişcăm iar natural, norocul nostru fiind că în acele momente de stagnare ne organizasem foarte bine în minte ce mai avem de făcut în cameră. Mai aveam 10 minute rămase. Reuşim noi să facem o scamatorie şi primim un hint bonus pe care-l folosim imediat.

   Panică, panică, panică, hai cu netul prin dial-up. Măcar să evadăm, dacă de intrat cu mocuţele pe wall of fame nu mai sunt şanse. Aplauze, aplauze, “Internet Explorers” a reuşit să evadeze în 57:22 minute, cu tot cu cele cinci secunde ale lui Malaez în care încerca să deschidă uşa cu cheia băgată invers. Impresii? Camera nu este extrem de grea, dar necesită să lucraţi în echipă şi să fiţi foarte atenţi atât la indiciile pe care le găsiţi, cât şi la hinturile pe care le primiţi. Au câteva lucruri inovatoare, iar noua cameră, aşa cum vă spuneam la început, anunţă noi surprize din acest punct de vedere. Nu putem decât să aşteptăm deschiderea noii camere şi să ne facem un update la soft, poate ne implementăm şi noi mocuţele lângă un timp record la Chambers.

   Pentru a vă încerca norocul, aveţi un sistem de rezervări pe site-ul lor şi un număr de telefon la care să puteţi apela dacă aveţi şi voi gând de plimbare înainte de a ajunge unde trebuie (0732.632.646). Totodată, puteţi face şi o surpriză unor prieteni a căror zi de naştere se apropie, cumpărându-le unul din voucherele disponibile.

About the author / 

peapetulburi

7 Comments

  1. Iulian May 28, 2015 at 10:26 am -  Reply

    Multumim pentru vizita. Da, si de la monitoare s-a vazut la fel – in primele 25 de minute si ultimele 10 v-ati descurcat “flawless”. Felicitari pentru evadarea la timp! Va asteptam la un holy fuck la urmatoarea camera, in curand. 🙂

    • peapetulburi May 28, 2015 at 10:45 pm -  Reply

      Mulţumim, ne vedem la nebunia de viitoare cameră 😀

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te

Dacă vrei să mai vâsleşti şi altă dată pe ape tulburi, lasă emailul tău aici.

Coming soon !