Sport

Învaţă tehnici de autoapărare la Kombat Spirit!

0

Într-o societate în care spiritul civic este inexistent, tehnicile de autoapărare au devenit o necesitate reală. Cu toţii ne gândim că “nu ni se poate întâmpla chiar nouă”, dar oare ăsta e cel mai bun argument atunci când vine vorba de siguranţa noastră sau a celor dragi? Vă invit să veniţi la Kombat Spirit, locul în care nu veţi învăţa doar tehnici de autoapărare, ci veţi face parte dintr-un grup unit ce treptat se transformă într-o familie.

   Antrenamentele sunt total diferite faţă de ceea ce vă imaginaţi. Nu este vorba de o simplă încălzire, de învăţarea a câtorva tehnici de autoapărare şi de părăsit sala. NU! Este vorba de mult mai mult de atât, iar mediul în care se desfăşoară acestea este unul prietenos şi relaxat. Pe lângă simularea unor situaţii care vă pot pune în pericol viaţa (ameninţări cu arme albe – cuţit, pistol etc -, luptă cu unul sau mai mulţi adversari), antrenamentele vă vor ajuta să vă formaţi o condiţie fizică, să căpătaţi mult mai multă încredere în propria persoană şi să deveniţi mai dezinvolţi.

   Există posibilitatea alegerii lecţiilor private fie în cadrul “şcolii”, fie la domiciliul vostru. Pe lângă antrenamentele din sală, există atât stagii de pregătire, cât şi antrenamente în aer liber. Nu este nevoie să aveţi o anume experienţă, oricine este binevenit, indiferent de vârstă. Sunt formate două grupe: copii 5 – 13 ani şi adulţi de la 14 ani în sus , iar primul antrenament este gratuit. Echipa Kombat Spirit vă aşteaptă!

   Pentru mai multe detalii, puteţi apela cu încredere la 0728 344 774 sau să trimiteţi un mail la adresa kombatspirit@gmail.com. Sala în care se ţin antrenamentele este situată în centrul Bucureştiului, în zona Unirii/Budapesta, iar preţul antrenamentelor îl puteţi găsi aici.

 

About the author / 

peapetulburi

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te

Dacă vrei să mai vâsleşti şi altă dată pe ape tulburi, lasă emailul tău aici.

Coming soon !