Filme

Spy (2015)

0

Îl mai ştiţi pe Jason Statham, zis “Turkish” în “Snatch“? Tipul care încerca să facă afaceri cu ţigani pentru o rulotă, dar care s-a întors cu un câine? Ei bine, nu ştiu cum mama lui Merlin a reuşit, dar acelaşi personaj s-a teleportat în 2015 în “Spy”. (sursă foto)

    Care e treaba cu “Spy“? Ei bine, o avem pe tipa asta, Susan Cooper (Melissa McCarthy), care e un fel de erou din umbră…numai că umbra e una destul de mare şi are alergii ciudate. Ea e acolo pentru a-i coordona pe agenţii bazaţi ai CIA-ului, adicălea cei care au parte de acţiune, nu de un ecran şi o cască prin care să interacţioneze. Numai că, exact ca orice om din spatele acţiunii, în interiorul său şi-a dorit dintotdeauna să fie ea cea care primeşte indicaţii, căreia i se spune unde sunt inamicii pe care trebuie să-i imobilizeze.

   Pe de altă parte, îl avem pe Statham, turcul sătul de a face combinaţii cu rulote şi ajuns acum agent la CIA. Din păcate, acum nu se mai alege cu diverse cadouri (a se citi “câini”), ci cu misiuni pe care preferă să şi le atribuie singur. E un fel de Chuck Norris apărut din senin într-un peisaj în care o ţintă atârnă mereu pe spatele său. Îmbrăcat punctabil, la costum, e eşecul deghizat în succes garantat, e agentul secret pe care niciun alt agent nu şi l-ar dori să-l aibă în echipă.

    Acestea sunt doar două dintre personajele care se vor întâlni de-a lungul timpului în “Spy“, film care reuşeşte să provoace amuzamentul spectatorilor, indiferent de cât de multe filme au la activ. E o comedie care îmbină puţin şi partea de thriller, care aduce cu sine o poveste plină de twisturi şi care îşi va găsi un loc bun în 2015 în rândul peliculelor încadrate în acelaşi gen. Vă recomand să mergeţi să-l vedeţi, mai ales că rolul lui Statham va aduce multe remindere celor declaraţi fani ai “Snatch“.

   Distribuit de OdeonFilm, “Spy” îşi va avea premiera în România pe 5 iunie. Vizionare plăcută!

Nota mea: 8

Notă IMDB*: 7.4

Notă Cinemagia*: momentan indisponibilă

*Notele de pe IMDB şi Cinemagia sunt cele din momentul postării.

About the author / 

peapetulburi

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te

Dacă vrei să mai vâsleşti şi altă dată pe ape tulburi, lasă emailul tău aici.

Coming soon !