Escape Room

Am împiedicat trădarea şi am găsit diamantul la Quest Mission

3

Calea de mijloc se spune că este primul pas către compromis, de aceea nouă ne plac extremele. De această dată, am ajuns cu aproape o oră mai devreme la Quest Mission, am evadat din ambele camere şi am plecat liniştiţi acasă cu noile identităţi primite din biroul C.S.I. Bucureşti.

   După 30 de minute în care am tot făcut pronosticuri cu Malaez în legătură cu timpul în care vom evada, au apărut şi Emil, Ana şi Andrei. Ni s-a prezentat regulamentul, ne-am trecut numele în condica de prezenţă, ne-am semnat şi am primit-o cu braţele deschise şi pe Iulia. A semnat şi ea pe condică (ea încă nu ştie pentru ce a semnat exact) şi am intrat în prima cameră. Aici, povestea stătea în felul următor: noi eram agentul 009 şi aveam o oră la dispoziţie pentru a preveni trădarea. Ce trădare? Se pare că unul dintre agenţii noştri s-a plictisit să fie corect, a furat lista cu numele tuturor şi acum are de gând s-o vândă celui care va oferi mai mult.

   Din fericire, “Internet Explorers” s-au opus agentului ăstuia cu scopuri meschine. Am avut nevoie de unul sau două hinturi pentru a ieşi, dat trebuie să recunoaştem că am fost ajutaţi şi de către intuiţie. Cum a fost prima cameră jucată ieri seară, odihna a fost şi ea un atuu, iar atenţia la detalii a fost la nivel maxim. Oricum, în cazul în care vă blocaţi la un anumit puzzle, puteţi folosi cu încredere walkie-talkie-ul. Game masterul este dispus să vă ajute ori de câte ori aveţi nevoie.

   După ce am aflat noi cine era agentul secret şi am mai râs puţin, am decis că e momentul să rezolvăm şi cazul din biroul C.S.I. Bucureşti. Celebrul diamant “White diamond” fusese furat, iar unele probe “dispăresură” din birou în timpul anchetei. Aveam de aflat cine este hoţul, de găsit diamantul şi de ieşit din birou în timp util, adică în maxim 60 de minute. După o cameră pe care am terminat-o cu un număr mic de hinturi, aici situaţia s-a schimbat. Poate că a fost şi din cauza oboselii, dar a doua cameră mi s-a părut ceva mai grea. Poate că ar fi o idee bună să începeţi cu aceasta şi să îl căutaţi ulterior şi pe agentul dublu cel trădător.

   Totuşi, ne-am descurcat bine şi aici, am evadat în 50 şi un pic de minute şi ne-am ales şi cu nişte noi identităţi. Acum ştim că există C.S.I. Bucureşti, suntem parte din el, iar voi trebuie să vă prefaceţi că nu ştiţi asta. Per total, a fost o experienţă faină la Quest Mission, iar evadarea este garantată dacă veţi lucra ca o echipă şi veţi fi atenţi la detalii. Pentru a face o rezervare, puteţi da un click aici sau aici, iar pentru a afla mai multe detalii despre locaţie puteţi da click aici.

   PS: Pe cei de la Quest Mission îi puteţi găsi şi în Constanţa, iar o nouă cameră este anunţată în ambele locaţii: “Secretul lui Da Vinci“. Eliberare uşoară!

About the author / 

peapetulburi

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te

Dacă vrei să mai vâsleşti şi altă dată pe ape tulburi, lasă emailul tău aici.

Coming soon !