Escape Room

Am rămas blocaţi într-un birou la Truescape

2

Corporatişti sau nu, elevi sau nu, coşmarul oricărui om este să rămână blocat într-un birou. Dacă biroul respectiv mai este făcut şi pentru a te reţine acolo 60 de minute, ştii că e momentul să gândeşti şi să găseşti o cale de evadare. Noi am găsit-o în 47 de minute.

   Trebuie să recunosc că am aşteptat cu nerăbdare venirea la Truescape pentru că Şerban, un membru obişnuit al echipei noastre de escape, urma să nu intre cu noi în cameră. De data asta, el era omul cu hinturile, iar walkie-talkie-urile erau fix sistemul pe care mi-l doream. Echipa prizonieră biroului a fost următoarea: Malaez, Raluca, Adriana, subsemnatul.

   Am intrat în “The Office“, ne-am trezit legaţi de împrejurări şi am început să căutăm lucrurile necesare pentru a evada. Desigur, de ce îmi era frică nu am scăpat. După ce am găsit un cod pentru un lacăt, iscusitul Malaez a jurat că nu ăsta e codul corect. A fost necesară amintirea unei sutici pierdute în buzunarul cuiva pentru a auzi prin walkie-talkie că ăsta e codul corect, dar vremurile disperate cer măsuri disperate. După acest mic blocaj, au mai urmat şi altele. Parcă ne turnase cineva plumb în ghete, ca să folosesc o scuză des auzită în fotbal.

theoffice1Salutări, Yuri Malefikov!

 

   Camera nu este extrem de grea, iar puzzle-urile sunt logice şi bine făcute. Tot ceea ce aveţi de făcut este să gândiţi şi să vă asiguraţi că aţi găsit tot ceea ce era de găsit. Noi nu prea am făcut nici una, nici alta, dat fiind faptul că nu ne-am prins de mai nimic. Totuşi, am reuşit să evadăm în 47 de minute şi 36 de secunde şi pentru două-trei zile am reuşit să avem cel de-al treilea cel mai bun timp. Sinceri să fim, nu ne-am fi aşteptat să ţină prea mult bucuria.

   În concluzie, vă recomand să mergeţi la Truescape, mai ales că la un moment dat în joc aveţi parte de un moment pe care nu l-am mai întâlnit până acum la vreun alt escape. Pentru rezervări, daţi click aici, iar pentru mai multe detalii aici. Eliberare uşoară!

About the author / 

peapetulburi

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te

Dacă vrei să mai vâsleşti şi altă dată pe ape tulburi, lasă emailul tău aici.

Coming soon !