Escape Room

Evadare în timp record de la RoomXcape

0

Am mers la RoomXcape, am intrat pe o poartă cu ameninţare de pisici, am evadat şi am realizat un nou timp record la “A Catching Game”. Ne-am schimbat numele echipei, am făcut update la chip şi am râs până n-am mai putut.

   După vizionarea filmului “Jurassic World” în Râşnov, am zis că orele nedormite trebuie aruncate într-un scurtcircuit mental: să încercăm să ieşim dintr-o cameră de escape. Zis şi făcut. M-am prezentat cu Malaez, Ana, Şerban şi Mihai la RoomXcape, am intrat pe o poartă cu o ameninţare cu pisici (vă las plăcerea de a întreba care-i treaba cu afişul) şi am dat de Alex, om care s-a declarat încântat de prezenţa noastră. Finalmente, a reuşit să dea de nişte clienţi care să se ducă pe ape tulburi cu glumele, iar asta a fost o bucurie de ambele părţi. Am stat vreo 20 de minute şi am râs, Ana şi-a readus aminte de fosta ei dependeţă de Sugus, iar noi am aflat de un tricou dubios cu un raton pe care un membru al echipei se pare că îl deţine ca armă secretă.

   Am zis că ar putea fi o idee să intrăm şi în camera pe care urma să o jucăm: “A Catching Game“. Desigur, asta nu se putea întâmpla înainte ca Şerban să activeze alarma unui lacăt care a distrus psihic vecinii pentru câteva secunde, iar pe noi ne-a surzit temporar. Buuuun…reuşim totuşi să intrăm în cameră, iar prima reacţie pe care o avem e aceea de a ne bloca (big up pentru efect!). Ne plimbăm ochii prin toate direcţiile timp de câteva minute, dar nu ne dăm seama de ce trebuie să facem. Jap, hint, jap, “mamă, bă, cum să nu ne dăm seama?“. Începusem camera cu dreptul, iar gândul la record era la fel de apropiat ca cel al ratonului de pe dosul unui tricou.

a catching gameo sticlă şi un mop, boss!

 

   Norocul nostru a fost că am început să ne mişcăm natural, am avut şi ceva perspicacitate rămasă în oboseală şi am ajuns la puzzle-ul final destul de repede. Evadăm, iar Alex încearcă el să ne zică ceva, cum că l-am fi făcut de râs, iar noi prindem schema de parcă ne-am fi mişcat super lent. Stupoare, ceea ce ne-a fost transmis era, de fapt, un “bucuraţi-vă, bă, s-ar putea să fi făcut recordul camerei!“. Calcule, ecuaţii, glume de oameni fără ţigle pe casă, calcule, ecuaţii, verdict: RECORD! Diferenţa faţă de timpul anterior: doar câteva secunde. Ni se spune să alegem un nume de echipă, intrăm într-o dilemă totală, parcă Internet Explorers nu e chiar demn de un timp aşa bun, iar Malaez revine la ideea MEA de acum câteva luni: Blogbuster. Ka-BOOM! Blogbuster, timp record, super gazdă şi o groază de râsete aruncate de-a lungul unei ore şi jumătate, cât am stat noi la RoomXcape.

   Vă recomand cu drag să mergeţi la “A Catching Game“, camera având nişte efecte şi puzzle-uri foarte mişto. Pentru a face o rezervare, daţi un click aici, iar pentru mai multe detalii daţi click aici. În curând, se va deschide o nouă cameră, “Apocalypse Now“, cameră care se spune că va avea potenţialul de a fi jucată de mai multe ori de aceeaşi echipă. Se va baza pe decizii luate în timp real, iar asta nu poate decât să ne facă să aşteptăm curioşi. Eliberare uşoară!

About the author / 

peapetulburi

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te

Dacă vrei să mai vâsleşti şi altă dată pe ape tulburi, lasă emailul tău aici.

Coming soon !