Unde ieşim?

“Grădina OAR”-e cum de nu ştiam de ea?

4

V-aţi săturat să ieşiţi în aceleaşi locuri cu prietenii în Bucureşti? Ei bine, eu da! M-am apucat de căutat, am făcut o nouă categorie pe blog la “Recomandări”, iar primul loc în care m-am oprit a fost Grădina OAR.

   Cum am ajuns la Grădina OAR? Sincer să fiu, dintr-o întâmplare. Am vrut să mergem la Silent Strike la Street Delivery, dar ne-am dat seama că eram prea obosiţi după încă un escape room jucat. Brainstorming, “unde mergem?”, iar Şerban aruncă decisiva: “ştiu eu un loc, e chiar pe Arthur Verona”. Perfect, acolo ne îndreptăm. Şi n-am regretat deloc alegerea făcută. Din momentul în care intri, rămâi oarecum blocat de contrastul dintre liniştea de acolo şi haosul pe care Bucureştiul ţi-l oferă. Ne-am aşezat la o masă, am mai vorbit puţin şi am primit meniurile.

   Surpriză, meniurile nu sunt chiar meniuri. Sunt nişte foi colorate şi rulate, iar prima pe care am desfăcut-o a fost cea cu ANAF. Meh, meh, sigur nu vrem asta, hai să încercăm cu următoarea. Brusc, se aud concomitent vocile a doi prieteni: “bă, au Zăganu, ştiu ce îmi iau”. Zâmbesc amar (nu puteam să degust alcooale) şi las ochii să se plimbe liniştiţi printre foi. Se opresc în dreptul băuturilor răcoritoare şiii, lucky pick, aleg limonada cu mentă.

   Vine o tipă foarte drăguţă să ne ia comanda, viciaţii mei extaziaţi comandă patru beri Zăganu, iar eu cer limonada cu oareşce regret în suflet. Mai vorbim noi de escapeurile noastre, apar sticlele norocoşilor şi îmi primesc şi eu limonada. Universul lucrează cum trebuie, iar limonada mea cu mentă de la Grădina OAR este cea mai bună limonadă pe care am băut-o în tot Bucureştiul. Big up! Subsemnatul 1, Zăganu 0. Conduc liniştit pe întreaga durată a partidei, la masă este lăudat în continuu Zăganu, dar reuşesc să bifez trei divinităţi cu mentă până la finalul ieşirii noastre.

gradina oar

   Printre altele, s-a petrecut şi un lucru care ne va face să nu uităm vizita noastră prea curând. O tipă de la masă noastră l-a confundat pe un prieten cu unul dintre chelneri, a început să-i pună întrebări despre meniu, iar el a rămas serios şi i-a răspuns. Tipa i-a spus comanda şi a rămas blocată în momentul în care a văzut că presupusul chelner ia loc la masă cu noi şi îşi vede liniştit de treabă. După ce am foarte râs, i-am explicat tipei situaţia şi a recunoscut că al nostru şi-a jucat bine rolul.

   În concluzie, locul este extrem de fain, iar punctele forte mi s-au părut oamenii de la servire care sunt super prietenoşi, liniştea şi sentimentul de intimitate pe care îl oferă locaţia şi preţurile care mi s-au părut chiar de bun simţ, dat fiind faptul că este situat în centrul oraşului. Puteţi găsi pe site-ul lor mai multe poze, programul viitoarelor evenimente, să cercetaţi meniul şi să aruncaţi şi un ochi peste hartă, dacă nu ştiţi să ajungeţi. Sper ca şi voi să rămâneţi cu o impresie plăcută după ce veţi trece pragul Grădinii, iar zona de comentarii vă aşteaptă în cazul în care aţi fost deja. Relaxare plăcută!

 

 

 

About the author / 

peapetulburi

4 Comments

 1. Șerban June 23, 2015 at 12:52 pm -  Reply

  Mă bucur că ți-a plăcut. Mie îmi place Grădina OAR atât de mult încât aș merge în fiecare zi. Din păcate (și mă supără treaba asta!) nu am întotdeauna timp să ajung acolo. Locul e de vis, cochet și foarte liniștit! 🙂

  • peapetulburi June 23, 2015 at 3:48 pm -  Reply

   Da, dacă ar fi şi în afara verii o Grădina OAR indoor, ar fi minunat 😀

   • Șerban June 23, 2015 at 5:25 pm -  Reply

    Nu am fost niciodată, dar am auzit aceleași păreri bune despre Subsol Bar, pe strada Boteanu, lângă clădirea Ordinului Arhitecților. E indoor. 🙂

    • peapetulburi June 23, 2015 at 9:22 pm -  Reply

     Facem o vizită şi acolo 😀

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te

Dacă vrei să mai vâsleşti şi altă dată pe ape tulburi, lasă emailul tău aici.

Coming soon !