Escape Room

N-ajuta bunici cu Alzheimer, că ajungi să fii răpit.

0

Am fost la MisteryRoom în zona Unirii, am ajutat o bunică să găsească diverse lucruri prin zestre, iar apoi am fost răpiţi de extratereştrii. Concluzia din toată chestia asta? Facerea de bine e…din altă galaxie.

   Am găsit locaţia uşor, locuri de parcare sunt destule în zonă, deci la capitolul accesibilitate MisteryRoom se situează chiar bine. Am ajuns, ni s-a făcut instructajul şi am luat-o încrezători spre camera bunicii (de data asta, echipa a fost următoarea: Malaez, Adriana, Şerban, Emil, Iulia, subsemnatul). Primul lucru de care nu ne-am lovit ca inovaţie a fost faptul că am avut dreptul la cinci hinturi, ceea ce ni s-a părut mult la început. Ei bine, odată ajunşi în cameră, văzând că bunica asta chiar a simţit nevoia de a pune lacăte oriunde, ne-am dat seama că numărul de hinturi se justifică. Desigur, atunci când ai bogăţie, apăi te foloseşti de ea. Am utilizat toate cele cinci hinturi, ne-am mâncat bonusul din cameră lăsat de bunica şi am evadat aproape de final. Camera are un moment în care îţi răsplăteşte atenţia şi, dacă îl sesisezi, atunci vei mai economisi ceva timp.

bunica

   Am luat câteva minute o pauză, fumătorii şi-au reîmprospătat plămânii c-o plăcere la filtru şi ne-am împărţit pentru Alien Abduction. Aici, în nava asta a extratereştrilor care ne-au răpit, totul se schimbă. Camera este gândită pentru a fi extrem de greu să evadezi din ea, iar asta se simte nu în numărul de puzzle-uri, ci în timpul pe care ţi-l mănâncă cu plăcere fiecare dintre ele. Comunicarea cu pământenii se face prin walkie-talkie, iar numărul de hinturi la care am avut dreptul pare-mi-se că a fost de trei aici. Am stabilit recordul camerei fără a evada, reuşind să scăpăm de extratereştrii care aveau de gând să ne bea mintea cu paiul în 64 de minute.

ufo

   Sincer să fiu, nu prevăd vreo echipă să iasă prea curând în 60 de minute de acolo, dar asta a fost şi intenţia celor de la MisteryRoom în momentul în care au gândit-o. Dacă sunteţi dornici de o provocare, aşteptăm să ne fie combătut recordul de patru minute extra, iar pentru asta puteţi face o rezervare aici. Pentru alte detalii, puteţi da un click aici. Eliberare uşoară spre zona pământeană!

About the author / 

peapetulburi

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te

Dacă vrei să mai vâsleşti şi altă dată pe ape tulburi, lasă emailul tău aici.

Coming soon !