Escape Room

Ne-am pierdut într-o fabrică din 1917

5

Printre camere cu tematică inspirată din filme, criminali în serie, închisori sau detectivi, am ajuns la Escape Bucharest şi într-o fabrică. Problema e că fabrica asta era din 1917, noi trăim în 2015, iar teleportarea ne-a cam zdruncinat un pic minţile.

   Reuşesc imposibilul de a ajunge la timp, patru dintre noi (Ana, Malaez, Emil, subsemantul) se postează în faţa blocului de la Piaţa Rosetti, iar Şerban este prins puţin într-un troleu răcoros. Profităm de timp pentru a ne mai tachina, ajunge şi Neo al nostru, urcăm scările (cu un etaj în plus), diclim uşa la care ar trebui să ajungem şi, jap-jap, “bună dimineaţa, au venit bloggerii“. Râdem, glumim, dar nu părăsim incinta, numai că ochii mei formaţi urban sclipesc atunci când observă graffiti pe toţi pereţii de la Escape Bucharest. Aflu că responsabil de operă e chiar Boeme, om de care auzisem de la proiectul cu Indygen. Big up pentru treaba asta, e al doilea escape care apelează la artişti pentru a-şi înfrumuseţa zidurile.

   Ni se prezintă regulamentul, intrăm şi în fabrica minunată ai cărei prizonieri eram, iar noi începem să ne plimbăm pierduţi prin încăpere. Există buton de hint în cameră, dar indiciile vi se vor da prin walkie-talkie. Cum probabil nu am reglat cum trebuie volumul, nu prea auzeam ce ni se zicea, aşa că am stresat-o puţin pe tipa de acolo. A fost nevoită să ne zică de două sau trei ori acelaşi hint pentru a-l putea auzi, iar la sfârşit Emil începuse chiar să poarte o întreagă discuţie prin walkie-talkie. Nu ştiu exact ce au vorbit, poate a scris el pe blog, că noi eram ocupaţi cu alte treburi, iar el ne ţinea linia ocupată.

factory

   Camera are un puzzle pe care nu l-am mai întâlnit în altă parte (un plus pentru asta), dar are nevoie de un aer condiţionat. Ne-a fost destul de cald în fabrică, iar asta ne-a îngreunat un pic evadarea. Totuşi, am evadat înaintea celor 60 de minute, iar camera ni s-a părut cam de nota 8 din 10 în ceea ce constă dificultatea ei. După ce am evadat, am mai privit puţin desenele lui Boeme de pe ziduri, am făcut niscaiva poze şi am decis că e momentul să mergem către treburile nostre, dar nu înainte de a afla ce nebunie pun la cale cei de la Escape Bucharest. Dacă va ieşi treaba aşa cum ne-a fost prezentată, va fi o experienţă super interesantă.

   Până atunci însă, puteţi să vă jucaţi şi voi norocul în fabrică, rezervându-vă un loc (click aici). Totodată, cu un click aici puteţi afla mai multe despre detalii, iar aici puteţi vedea preţurile. Eliberare uşoară!

About the author / 

peapetulburi

5 Comments

 1. Șerban June 16, 2015 at 10:31 pm -  Reply

  Eu cred că Emil încerca să o scoată pe domnișoară la un Brifcor. 🙂

  • peapetulburi June 16, 2015 at 10:59 pm -  Reply

   Să fie ăsta oare adevărul? :))

 2. Escape Bucharest July 17, 2015 at 11:31 am -  Reply

  Multumim Internet Explorers pentru vizita si pentru feedback. Am tinut seama de el si am instalat aer conditionat. Succes la evadat 🙂

  • peapetulburi July 17, 2015 at 3:57 pm -  Reply

   Super, mulţumim şi noi! 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te

Dacă vrei să mai vâsleşti şi altă dată pe ape tulburi, lasă emailul tău aici.

Coming soon !