Escape Room

Vara aduce noutăţi la Codex!

0

Ahoy, mateloţi! A venit vara, bacul e în trecere, iar sesiunea se dă în toamnă. Prietenii de la Codex s-au gândit să vină cu ceva noutăţi, iar recomandarea de astăzi a apelor tulburi pleacă către această locaţie de pe Mătăsari 21A.

   Ce este Codex? Ei bine, este locul în care am jucat prima dată un challenge room. Ce este un challenge room? O combinaţie între un escape room şi un board game, combinaţie care se desfăşoară în două ore pe care nu le veţi simţi. Veţi fi împărţiţi în două echipe egale, iar scopul primului episod este să reuşiţi să comiteţi crima perfectă. Aveţi puncte pe care le obţineţi fie prin activităţile care se desfăşoară în afara celor două camere, fie prin deciziile pe care le veţi lua de-a lungul jocului. Timp de două ore vă vor fi solicitate atenţia la detalii, capacitatea de a lucra în echipă şi de a vă pune în mişcare neuronii într-un ritm alert. Mai multe despre prima experienţă a unui challenge room am scris aici.

    Mai pot juca altceva în afară de challenge rooms? Desigur, în afară de conceptul pe care chiar ei l-au inventat, aveţi parte şi de două camere de escape room clasice. Aici aveţi 60 de minute la dispoziţie pentru a evada şi, momentan, o singură cameră este deschisă: The Secret Society. Am avut nevoie de extra timp pentru a reuşi să fim primiţi în societatea secretă, dar a fost printre cele mai faine şi inventive camere pe care le-am jucat până acum. Este atât de marea provocarea de a fi acceptaţi de către Marele Preot, încât momentan jocul este din partea casei dacă reuşiţi să vă înscrieţi în Ordo Animus Mysterium.

secret-society

   Care sunt noutăţile? În afară de cea pe care tocmai am dezvăluit-o, se mai deschide în curând încă un nou episod de challenge rooms. Se numeşte “Game of Brains”, iar voci secrete (ce înseamnă să fii acceptat de Marele Preot) spun că ar avea legătură cu renumitul serial de la HBO, “Game of Thrones”. Sper că există un fel de opţiune de a-l scoate pe Ramsay din serial, că eu unul nu-l mai suport. Pe lângă aceste două lucruri, Museum Heist, cealaltă cameră de escape, se apropie şi ea cu paşi siguri de marea deschidere.

   Vă doresc mult noroc în desluşirea enigmelor care vă aşteaptă şi vă las aici pagina de contact şi cea de rezervări.

About the author / 

peapetulburi

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te

Dacă vrei să mai vâsleşti şi altă dată pe ape tulburi, lasă emailul tău aici.

Coming soon !