Escape Room

Uşor cu piramida pe scări!

5

Am fost la Bolthaus, am urmat un explorator în goana lui după mai mult şi am ajuns să fim închişi într-un mormânt egiptean. Chiar dacă a părut că ne obişnuisem cu ideea de a mai rămâne pe acolo, am evadat în 46 de minute şi am stabilit noul record al camerei “Tutankamun’s Curse”.

   După câteva escapeuri la care am ajuns fără a mă învârti aiurea pe străzi, Malaez a decis că e cazul să rupă monotonia. Chiar dacă parcasem chiar vis-a-vis de cei de la Bolthaus, tânărul blogger s-a gândit să ne redirecţioneze (atât pe mine, cât şi pe Ana) pe Calea Călăraşilor către intersecţia de la Muncii, nu invers, cum ar fi fost bine. Aproape că a avut şi Şerban acelaşi plan de a ne sabota, numai că a terminat repede cu prezentarea unei “blonde cu blugi mişto” pe care eu ar fi trebuit să o iau ca reper.

   Într-un final, reuşim să scăpăm de sabotajul celor doi şi să ajungem acolo unde trebuia. Urcăm, salutăm şi restul echipei (adică pe Emil, că deja interacţionasem cu cei doi ghizi locali) şi ne apucăm să facem ce ştim mai bine…să râdem. Aflăm detalii despre “Tutankamun’s Curse” şi despre povestea de care vă spuneam anterior, cea în care aveam de dezlegat un blestem pentru a ieşi de acolo. Decidem să şi intrăm în cameră, iar primele minute ne-am mişcat ca nişte orbi până a reuşit să se facă lumină şi-n minţile noastre.

Tutankhamon11după escape mergem la after!

   Cum am avut la dispoziţie trei hinturi, iar startul îl cam pierdusem, am sunat din clopoţel pentru a ni se da pe sub uşă primul indiciu. De aici, lucrurile au început să se mişte ceva mai bine, iar Tutankamun începuse să ne si pară un vechi prieten. Atât de vechi, încât atunci când ne-am împotmolit la un puzzle, deja povesteam despre rudele lui îndepărtate. Am reuşit să evadăm în 46 de minute cu toate cele trei hinturi, dar eu sunt conştient că nu va ţine pentru mult timp recordul nostru. Am avut timpi morţi, iar prima echipă care va avea un plus de atenţie ne va devansa; camera este liniară, are o poveste clară, iar puzzleurile sunt logice.

   Per total, experienţa a fost una faină, iar gazdele sunt şi ele prietenoase. Am mai vorbit puţin de escapeuri după ce am evadat şi am stabilit să ne revedem în curând, atunci când vor deschide “Mayan Maze“. Până atunci, dacă vă simţiţi dornici de a devansa recordul stabilit de Blogbusters, puteţi da un click aici pentru rezervări, iar aici pentru mai multe detalii. Preţurile le găsiţi aici. Eliberare uşoară!

About the author / 

peapetulburi

5 Comments

  1. Șerban June 22, 2015 at 10:53 am -  Reply

    Nu știu cum să-ți explic, dar radarul meu este automat și, în prezența „unei blonde cu blugi mișto”, fixează ținta și nu mai este concentrat pe altceva. Deh, tehnologia asta… 🙂

    • peapetulburi June 23, 2015 at 3:47 pm -  Reply

      Cât funcţionează radarul, nu există loc de griji :))

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te

Dacă vrei să mai vâsleşti şi altă dată pe ape tulburi, lasă emailul tău aici.

Coming soon !