Escape Room

Black Bart ne-a capturat, n-am evadat.

0

Am fost la Xscape unde ne-am trezit închişi într-una din cabinele corabiei Royal Fortune. Piratul Black Bart a vrut să afle dacă suntem îndeajuns de buni pentru a face parte din echipajul său, dar eu m-am mulţumit cu ideea de a naviga pe ape tulburi alături de alţi piraţi.

    Buun. Cum cei cu care merg la escape s-au obişnuit, mereu par a fi pe ultima sută de metri atunci când trebuie să ajung undeva. De data asta, am dat de un combo-wombo. Aveam de străbătut Bucureştiul în douăzeci de minute fără ajutorul Waze-ului (sănătate pentru aplicaţie!) şi fără să mai ştiu exact adresa de la XScape.  Ştiam că trebuie să ajung undeva pe Hristo Botev, iar numărul 6 îmi răsuna vag în minte. Speram să dau de piraţii din echipă prin faţa locaţiei, dar norocul n-a fost de partea mea. Am avut câteva minute în care mi-am dat seama ce neam de paranoici suntem (nimeni nu a vrut să mă ajute când îi rugăm să caute ceva pe telefon cu mânuţele lor), dar totul s-a sfârşit când şi-a dat Malaez seama că io s-ar putea să mă învârt de nebun pe Hristo Botev.

   Pun stop la marea paranteză, salut gazdele şi echipa (Malaez, Emil, Raluca, Andreea), aflu povestea şi mă găsesc într-o cabină a corabiei Royal Fortune. Prima impresie e super pozitivă, decorul camerei fiind chiar mişto (big up pentru asta!). Găsim repede primul lucru pe care trebuie să-l facem, dar numărul mare de jocuri de escape ne dă un dezavantaj în această cameră. Dacă nu reuşiţi să daţi format minţii înainte de a intra în cameră, s-ar putea să faceţi şi voi aceeaşi greşeală. Hap-pac, apasăm pe ciuperca de hint şi realizăm că avem 60 de minute pentru a ne lupta cu cele mai ciudate lacăte.

bg_piratescomori şi lupte stranii, uite-aşa mi s-au dus anii.

   Nu ştiu de unde au făcut rost cei de la XScape de ele, dar au făcut treabă super bună. Nu există ceva mai rău pe lumea asta decât să ai în mână o cheie şi să simţi că nu ai ce face cu ea. Black Bart s-a asigurat că ne vor fi nervii tocaţi, căci secretul camerei nu stă doar în a găsi chei şi alte nebunii pentru lacăte, ci a şi şti ce şi cum trebuie făcut cu ele. Camera nu este deloc una uşoară, aşa că sufletul meu de om care preferă să complice orice s-a simţit numai bine aici. Din păcate, am reuşit să facem doar trei sferturi din cameră în timpul regulamentar, iar intrarea în echipajul de piraţi este într-adevăr o provocare destul de mare.

   Una peste alta, mi-a plăcut la XScape, am apreciat faptul că au reuşit să facă o cameră grea, dar logică şi nu pot decât să sper că voi veţi fi mai breji decât am fost noi. Pentru a face o rezervare, daţi un click aici. Eliberare uşoară!

About the author / 

peapetulburi

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te

Dacă vrei să mai vâsleşti şi altă dată pe ape tulburi, lasă emailul tău aici.

Coming soon !