Escape Room

Bonnie and Clyde îşi fac apariţia la Locked Up

0

Am fost la Locked Up pentru a a-l ajuta pe Frank Hamer să-i prindă pe cei doi tâlhari celebri ai Americii, Bonnie and Clyde. Chiar dacă am avut 90 de minute la dispoziţie, se pare că minţile noastre nu se pot adapta algoritmului tâlharilor, aşa că am ratat recompensa pusă pe capetele lor.

   Paradoxal, am reuşit să fiu primul din echipă ( Malaez, Emil, Iulia, Sofia) care să ajungă la locaţie, undeva lângă metroul de la Iancului. Dacă veniţi cu maşina, aveţi unde s-o parcaţi, deci nu-i niciun fel de problemă din acest punct de vedere. Odată întregită echipa, ni s-a spus povestea camerei şi, atenţie, faptul că poate fi rejucată. Da, aţi citit bine, cei de la Locked Up au reuşit să creeze o cameră de escape room care poate fi rejucată.

   Puteţi alege să jucaţi fie povestea lui Bonnie, fie cea a lui Clyde (poveştile sunt bine delimitate în cameră prin lacătele folosite) timp de 60 de minute sau, dacă vă simţiţi oameni plini de atenţie şi anduranţă, puteţi alege varianta ceva mai hardcore: 90 de minute pentru ambele poveşti. Aşa cum am spus şi în prima frază, noi am mers pe varianta hardcore, dar strategia pe care am adoptat-o nu a fost cea mai bună. Ne-am gândit că am putea încerca să facem ambele poveşti în paralel, dar am renunţat după vreo 15-20 de minute la această idee.

bonnie-clyde-446x446

   Camera este faină, are şi câteva puzzle-uri pe care nu le-am mai întâlnit în altă parte, iar varianta de joc pe care v-aş recomanda-o este cea de 90 de minute, chiar dacă e ceva mai obositoare. Îmi pare că are un farmec mai mare să descoperiţi ambele poveşti într-un timp ceva mai scurt, care să vă motiveze în plus.

   În concluzie, chiar dacă nu am reuşit să ne ducem misiunea la bun sfârşit, mi-a plăcut camera celor de la Locked Up, mai ales că au încercat să creeze o cameră rejucabilă. Pentru a vă rezerva una dintre cele 3 camere de escape, puteţi da un click aici, iar pentru a afla mai multe detalii, mutaţi cursorul aici. Eliberare uşoară!

About the author / 

peapetulburi

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te

Dacă vrei să mai vâsleşti şi altă dată pe ape tulburi, lasă emailul tău aici.

Coming soon !